Maya Albana som pladevender i ‘Det er dansk’ på P4

Når Maya Albana er gæst hos Søren Rebbe i ‘Det er dansk’, bliver der sat fokus på den danske musik, der har påvirket hende.

Maya Albana mener selv, at hendes nye rock album er det ærligste, hun har lavet, og den danske musik, hun vil spille for lytterne, er også hovedsageligt rock. Maya Albanas har været igennem en musikalsk forandring siden hun debuterede som sangerinde i popgruppen Nice Device, som lavede superhittet ‘Cool Corona’. Som solist har hun arbejdet sammen med en række anerkendte danske kunstnere bl.a. Kasper Winding. Lige nu er Maya Albana soloaktuel med rockpladen ‘God Bless Education’.

"DJ" Albana byder bl.a. på Sort Sol, Kliche og CV Jørgensen, men der bliver også plads til det lidt blødere som f.eks. Camille Jones. Undervejs i programmet vil Albana fortælle lytterne, hvad den valgte musik har betydet for hende.

‘Det er dansk’ er P4’s vågne øje på dansk populær musik. Hver tirsdag er der en gæste-dj som spiller dansk musik, der har betydning for gæsten. Oftest er gæsten selv musiker. Ideen er at høre, hvilke danske forbilleder og idoler gæsten har haft, og på den måde for et alsidigt indblik i dansk musik. Udover Maya Albana kan man i løbet af foråret møde Maria Bramsen (6/4), Cæcilie Norby (13/4), Søren Pind & Pelle Voigt (20/4) og Mikael Bertelsen & Oliver Zahle (4/5) som dj’s i programmet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af