Plök

Plök – er det ikke de små dimser, som spejderne sætter i hjørnerne af sit telt?

Plök er kommet med deres demo ‘…and this is how I finally defeated all evil mankind’ – tja noget skulle den vel hedde. Deres musik er klart i den hårde genre, en slags ska-punk-rock-metal-funk, som minder om Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Primus. Plöks musik egner sig sikkert godt til livegigs. Der er masser af gejst og spillenerve. Er man til dobbeltpedaler på stortromme, luftguitar og sprechgesang, så læg øre til disse drenge. Desværre lyder det hele som noget man har hørt før, der mangler originalitet. Der er stjålet med arme og ben fra alle mulige forbilleder. De følger ikke nogen af tidens strømninger, men snarere noget der toppede engang i halvfemserne.

Disse spejderdrenge er nok ikke dem der hjælper Mister Fodgænger, fra coveret, over gaden, men snarere overtagger ham med spraymaling eller sætter hans kompas i retning af det nærmeste sorte hul. Det er nok snarere dem der skal hjælpes over eller i det mindste få lidt professionel guidning.

Demoen består af tre numre ‘Idiosynchronicity’, ‘Outspoken delirius and done for’ og ‘Shut it out’.

Trommespillet er fast og præcist, dog mangler der bund i optagelsen. Det samme gør der i bassen som derfor kommer til at lyde lidt grøddet. Til gengæld går bækkener, keys og sang klart igennem.

Uden Plök falder teltet sammen og i dette tilfælde er plökkene sat sløset ind, så teltet er ved at vakle.

Spørgsmålet er så om hvad Plök vil med sin musik? I hvert fald skal de slå plökkene hårdere i hvis de vil slå sig fast.

Hør selv to (i skrivende stund) af demoens numre på deres side her på Soundvenue.

Plök. '…and this is how I finally defeated all evil mankind'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af