Rappers beware! Baywatch-Hasselhoff på vej

Det er ikke meget, man har hørt fra den solbrune tysker David Hasselhoff, siden tv-serien Baywatch. Men, hvad nogen måske er lykkeligt uvidende om, er at han også har haft en større musikalsk karriere kørende, og det ser nu ud til at han forsøger at rykke op i superligaen på den front.

Hjemme i Hollywood har han nemlig sludret lidt over hækken med naboen Ice T, der har lovet at producere hans entré på rapscenen.

Ice T har allerede ytret sig offentligt om Hasselhofs glimrende rap-skills:

"The man is a legend and we are going to show a whole new side of him. He’s gonna come out as Hassle The Hoff – I promise you. The Hoff will surprise people with his rap skills and humour, " lyder det fra den garvede gangster.

Hasselhoff udgav et album med coverversioner af amerikanske hits i januar i år, hans seneste album med egne numre udkom i 1999. Det hed ‘Hooked on a Feeling’ …hmm, nogen gange savner man bare 80’erne og ‘Knight Rider’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af