Roskilde 04: Lupus – kedelig åbning af campingscenen

3 6

– Hvor er det godt at se jer! Hvor er det fedt at være her!, skreg den rødhårede forsanger.
– I lige måde, blev man fristet til at sige. Men kun for at være høflig. Det var nemlig ikke helt godt, da Lupus åbnede Campingscenen.

Kvartettens tre kvinder i front fik veloplagt hævet stemningen blandt de fremmødte, men en kraftig regnbyge og en stribe kedelige sange, var ikke overbevisende nok til at blive begejstret. Blandt de få lyspunkter var hittet ‘Don’t be a Stranger’, og indimellem var der gode takter og melodier i bandets for det meste fantasiforladte indiepop. Samtidig har Lupus svært ved at leve op til deres demomateriale, når de står på en scene. Vokalharmonierne har ikke den samme magi, og sammenspillet mangler den sidste afpudsning.

Samtidig er det svært at forstå, hvorfor sangen ‘Busy Bee’ stadig er blandt bandets udvalgte, da den allerede nu er storfavorit til titlen som hele festivalens dårligste rocksang. Der skal ske noget mere i de sange, som Lupus udklækker i rugekassen i øvelokalet, hvis man skal bevare interessen for dem i en tre kvarter lang koncert. Det kneb det med ved åbningskoncerten.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af