Ny dansk musikkanal angriber MTV Nordic

The Voice lancerer den 16. august The Voice TV, en dansk pendent til MTV, som vil levere musik i døgndrift til landets musikelskere. I første omgang i Danmark, men selskabet bag The Voice, SBS Broadcasting har planer om at indtage hele norden og angriber åbenlyst giganten MTV Nordic:

"Vi går efter MTV, som bliver vores største konkurrent. Og de bliver nakket," siger Eric Hansen, senior vice president for SBS til Berlingske Tidende

Ifølge ham er det danske tiltag, der kommer til at fokusere mere lokalt og give mere plads til up-comming bands, noget som MTV burde have gjort for lang tid siden.

MTV Nordic udtaler, at de er vant til konkurrence fra de forskellige lande og mener, at den slags er sundt for virksomheden. Der bliver fra deres side også arbejdet på kanal-strukturen – blandt andet har der været tale om en reel dansk version af MTV, men det er op til hovedkvarteret i New York, fortæller Jonas Chrigsträm, MTV Nordic Sales Director til Berlingske.

Lanceringen den 16. august vil bestå af et koncertarrangement i Tivoli klokken 18.00, hvor blandt andre 50 cent, Jokeren, L.O.C. og drengebandet C21 vil optræde, mens det hele bliver transmitteret live på The Voice TV.

The Voice TV vil kunne ses af godt 62 procent af seerne, som modtager deres TV-signaler via TDC’s kabelnet eller Canal Digital.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af