VibraCrunch 06 og Malmø klar til fest

For sjette gang i år bliver sensommeren velsignet med endagsfestivalen VibraCrunch ved vandet i Malmø lørdag den 14. august. Nu er den fulde line-up klar.

Udover festivalens allerede annoncerede hovednavn, støjrockerne Jon Spencer Blues Explosion, tager også blues-punk enmandsbandet Bog Log III turen fra USA, og ellers er programmet præget af nye sprøde danske og svenske indiebands.

Fra den vestlige side af Øresund kommer Tiger Tunes, Sterling, Moon Gringo, Money Your Love, og Crunchy Frogs egne PowerSolo, The Tremolo Beer Gut, Learning From Las Vegas og EPO-555.

Hinsidan repræsenteres ved Talking To Teapots, Niccokick, Radio LXMBRG og Sandy Mouche.

Vibracrunch Festivalen startede i 1999 som et samarbejde mellem Malmøfestivalen og pladeselskaberne Crunchy Frog fra København og Vibrafon fra Malmø, der lukkede i 2000. Siden har Crunchy kørt festivalen videre i samme ånd som en del af Malmöfestivalen. Sidste år blev festivalen besøgt af mere end 4000.

Crunchy Frog fejrer i år 10-års jubilæum, mens Malmøfestivalen runder de 20 år. Malmöfestivalen løber af stablen 13-20. august og byder desuden på en række koncerter med navne som Sahara Hotnights, Mikael Wiehe, Jonas Kullhammar Quartet, Oddjob, Soulwax, LCD Soundsystem, DJ Dolores & Aparelhagem, Kaizers Orchestra, Pluxus, Alice in Videoland, og The Bees.

Vibracrunch 06 starter lørdag den 14. august klokken 14 og er traditionen tro ganske gratis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af