Starfighters ’04: Lillystones – pop uden bid

3 6

Århusianske Lillystones var næsten på hjemmebane under bøgetræerne på Skanderborg Festivals Den Blå Planet-scene. Og hjemmevandt bevægede de fem musikere sig da også på scenegulvet, hvorfra publikum fik en omgang tilforladelig poprock med tryk på ‘pop’.

Sangerinden Liv Beck, der dannede bandet tilbage i 2001 sammen med bassisten Tove Sørensen, prøvede at få gang i de få masser, der kiggede på. Det lykkedes til dels med en række gode melodier i numre, der dog manglede dynamik og var for stillestående. Bandet mangler umiddelbart at udforske den let tilgængelige genre noget mere.

Indimellem fik guitaren forfriskende lov at slå sig løs, og der kom mere kant i musikken. Og i afslutningsnummeret sprængte bandet nærmest egne rammer og spillede sig ud i det grænsesøgende, der gerne må være en ledestjerne for kvintettens arbejde fremover. Det andet bliver hurtigt for intetsigende, og indimellem sneglede den 30 minutter lange koncert sig langsomt af sted. Meget lidt hænger ved efter koncerten med Lillystones, og noget af det er ikke engang indekseret i glemmebogen.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af