Starfighters ’04: Ten A.M. – overraskende andenplads

3 6

Underkæben faldt en smule tættere jorden, da Starfighters-konkurrencens dommere tildelte Ten A.M. andenpladsen blandt de ni deltagende bands. Efter samtlige koncerter var det ikke oplagt, at bandet fra København overhovedet ville komme i betragtning til medaljepladserne. Men Ten A.M.’s stilfærdige og polerede guitarbaserede rock må have vækket noget i dommerne.

Bandet, der har eksisteret siden midten af 90’erne, kombinerede den elektriske guitarlyd med den akustiske og fremstod på den måde som medspillere i den afdæmpede ende af collegerocken. Sørgmodigt drev de langsomme sange sig frem, mens bandets to kendinge fra ‘Anja efter Victor’-soundtracket fik publikum fra at stå på hælene til at rejse sig på tæerne og rocke med.

Ten A.M.’s melodier fængede i glimt, og sanger Thomas Nielsen leverede en af de bedre vokalpræstationer i talentkonkurrencen. På samme måde kan der ikke sætte mange fingre på det stabile sammenspil, men kedsomheden sneg sig for ofte ind. Der skete for lidt, og der var generelt ikke meget at komme efter hos Ten A.M.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af