Velvet Revolver – fucking fedt i bøgeskoven

5 6

Umiddelbart virker det jo helt forkert, at Velvet Revolver stiller sig op og spiller på Danmarks smukkeste festival – i Skanderborg – når man nærstuderer resten af programmet. Men hvis man tilfældigvis var der, ja så var det alle pengene værd.

Særdeles oplagte ex-medlemmer af Guns N’ Roses og Stone Temple Pilots lagde, om ikke alle træerne ned, ja så da os andre med cremen fra deres foreløbigt eneste album ‘Contraband’. Samtidig kunne man opleve Guns N’ Roses’ ‘It’s So Easy’ og Stone Temple Pilots’ ‘Sex Type Thing’ i slutningen af den timelange koncert. To sange, der i øvrigt er fra begge bands’ debutalbum.

De få fans af de nævnte grupper fik i den grad, hvad de kom efter, og oplevede et band, der spillede sig varmere efterhånden, som støvet rejste sig fra bunden af skoven. Slash var i konstant bevægelse og løb rundt på begge Bøgescener, selv om de kun havde den ene til rådighed, og tynde Duff McKagan så ligefrem sund ud. Imens sørgede Scott Weiland for at peppe folket op og falde ind med slangende dans i ægte Axl Rose-stil.

Alle forventninger blev indfriet, og projektet Velvet Revolver fremstår som en alvorlig trussel til andre aktører på den del af rockscenen. Supergruppen har bestemt ikke kun løse skud i bøssen, og selv om ingen af medlemmer har brug for at hævde sig på musikscenen eller yderligere slå deres navne fast, er der umiddelbart meget at komme efter, hvis de fortsætter deres foreløbige stil. Måske var de festivalens smukkeste band.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af