BirdHitsPlane lukker og slukker

Det århusianske pladeselskab BirdHitsPlane lukker per 1/1 2005. Dels fordi selskabets stifter Caspar Brock tidligere på året skiftede adresse til London, hvilket har gjort det vanskeligt at fortsætte arbejdet. Og dels fordi BirdsHitsPlane aldrig har været bygget på et velovervejet fundament, hvilket har givet sig til kende i medejernes uforenelige interesser, oplyses det i en pressemeddelelse.

Selskabet blev dannet i 2002, og har gennem de sidste 2 1/2 år været en interessant medspiller på den danske musikscene med kunstnere som Sterling og Tiger Tunes under vingerne, samt et administrativt samarbejde med Tina Dickow og et omfattende engagement i tirsdagsklubben Transmission og RECession Festivalen. Både Sterling og Tiger Tunes’ debutterede på det lille selskab, og begge grupper er netop blevet fritstillet.

BirdHitsPlane’s væsentligste samarbejdspartnere – udover artisterne – har været BMG Danmark, som har stået for distribution af selskabets katalog, samt det tyske forlag Queen About Music, der har varetaget selskabets interesser i Europa.

Caspar Bock arbejder nu som projektkoordinator for et engelsk arkitektfirma, men kredser stadig omkring musikken som free lance konsulent i ‘popkultur’ og trends for et reklamebureau.

Tune Riis fortsætter karrieren som jura-studerende og bassist i rockbandet I Am Bones, der bl.a. tæller Qlauz fra Tiger Tunes.

Troels Landerholm færdiggør til sommer sin bachelor i international business management på Handelshøjskolen i Århus.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af