Dansk electronica på vej ud

Ja, ikke ud af billedet, men ud i Verden.

Det lille ihærdige københavnske electronica-label Statler & Waldorf, der huser Pellarin, Rasmus Møbius, Melk og Printer, har for nylig underskrevet en international distributionsaftale med det tyske selskab MDM,

MDM, der står for Mutualism, Distribution & More, varetager i forvejen distributionen for velansete labels som ~scape, Kitty-Yo, Hefty, Ghostly, Nonplace og mange flere.

Første udgivelse gennem MDM bliver compilation-albummet ‘Teeth’, hvor en række electronica-navne er blevet sat til at give deres bud på en elektronisk fortolkning af hiphop. Blandt de 15 numre er der bud fra Tilliander, Folie, System, Bichi (Blue Foundation) samt selskabets egne Rasmus Møbius, Pellarin og Melk.

Samme dag, den 27. september, udkommer desuden det andet album fra Pellarin, ‘Athen’, hvis univers beskrives som "modulerende ambiente lydflader med dubbede grooves og eksperimenterende techno".

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af