Superheroes udgives i England

Det uafhængige engelske pladeselskab Cherry Records, der blev etableret i forbindelse med den første punkbølge i 1978, har set sig lune på danske Superheroes. Selskabet har blandt andet Dead Kennedys’ ‘Fresh Fruit For Rotting Vegetables’ og Everything But The Girls ‘Night & Day’ på samvittigheden, og den 25. oktober præsenterer de så briterne for Superheroes’ iørefaldende pop.

– Alle her på kontoret har været store fans af Superheroes i nogle år. Vi er virkelig glade for deres musik, og ville give dem en fortjent mulighed for at blive udgivet herovre, forklarer Matt Bristow, A&R-manager hos Cherry Records, om satsningen på Superheroes.

– Jeg tror deres unikke lyd og vitalitet kan bidrage med noget til den engelske musikscene. Om ikke andet vil de bidrage med nogle meget gode popsange, fortsætter Matt Bristow.

Debuten i England har fået titlen ‘Behind Our Masks We Are Perfectly Ordinary People’ og er en compilation med to numre fra den seneste ‘Superheroes’ fra 2002 og det bedste fra de tidligere ‘Dancing Casanova’ og ‘Igloo’. Coverfotoet er taget af den italienske designer Ettore Sottsass. Det er det samme billede som også pryder Superheroes’ allerførste udgivelse ‘See You At the Railroads’-EP.

Superheroes er tidligere blevet udgivet i Frankrig, Japan og de øvrige lande i Skandinavien.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af