Gwen Stefani i forskellige roller

Gwen Stefani er ved at lægge sidste hånd på sit første soloudspil – en plade, der vil blotlægge hidtil ukendte sider af No Doubt-blondinen.

Trods prædikatet ‘solo’ er idéen med udgivelsen ‘Love, Angel, Music, Baby’ at få lov at samarbejde med et væld af forskellige kunstnere, og pladens karakter skal ifølge Stefani betragtes mere som et kunstprojekt, hvor hun træder i mange nye roller.

Der kan forventes hip hop-indslag fra Dr. Dre, Neptunes og Andre 3000, dancevibes fra Dallas Austin (TLC, Pink) og Nellee Hooper (Massive Attack, Soul II Soul) og new wave-lyd fra Depeche Mode’s Martin Gore, ex-Eurythmics Dave Stewart og New Order.

"Jeg ved præcis hvad der har inspireret mig her – Club Nouveau, Lisa Lisa, Prince, New Order, The Cure og det tidlige Madonna," siger Stefani, som har givet gæsterne stramme instruktioner

Det er ikke kun musikalsk, hun giver sig i kast med nye roller. Også på skærmen kan Stefani opleves, når hun til december har sin Hollywood-debut overfor Leonardo DiCaprio i Martin Scorceses ‘The Aviator’.

‘Love, Angel, Music, Baby’ er sat til release den 23. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af