Hanson

3 6

Den mindste af de langhårede hvalpe kunne man knap få øje på bag trommerne, den mellemste havde charmen foran mikrofonen, og endelig var der den teenageranglede storebror med bøjle på tænderne. Man skal være svært senil, hvis man ikke husker landeplagerne ‘MMMBop’ og ‘Where’s the Love’, der blev sunget og spillet af de tre unge brødre i Hanson.

Siden dengang i 1997 er der sket meget. Hanson-brødrene er blevet voksne og næsten lige høje. Og de holder stadig ud at være sammen om at lave musik, selv om deres anden udgivelse fra 2000 ikke gjorde meget væsen af sig. På deres tredje ‘Underneath’ er musikken trukket i en mere moden retning, og den ungdommelige gejst er smidt ud med teenageklunset. Desværre glemte de at tage fantasien op af lommerne og med videre, for de tretten nye numre fremstår hurtigt som en tam affære.

Brødrene holder sig midt i den brede rock og trækker lydspor, hvor Matchbox 20, Hootie & the Blowfish og mange andre har været. Det gør de kun momentvis godt nok til, at man tager sig selv i at vippe med foden. Det sker ved åbningsnummeret ‘Strong Enough to Break’ og ‘Penny & Me’, men ellers er der ikke meget at komme efter. ‘Underneath’ er en blød mellemvare af den slags, hvor man hurtigt udser sig de bedste numre og skipper mere end halvdelen.

Hanson. 'Underneath'. Album. Bonnier Amigo Music.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af