Dreamjockey

Københavnske Dreamjockey så dagens lys i løbet af sommeren 2004. Mindre end et år efter er trioens debutalbum ved at tage form, og i den forbindelse er tre smagsprøver fra det kommende album netop blevet præsenteret på bandets anden EP.

Det nye materiale byder på numrene ‘Nothing Is in Vain’, ‘Little Lambs’ og ‘Friendly Fire’, der alle kredser om melodisk indierock uden de store formmæssige krumspring. Sangskriver, forsanger og guitarist Kristian Harting er i centrum med sikker opbakning fra Virgo-medlemmerne Mads Beldring på trommer og Jacob Falgren på bas.

Mest saft og styrke er der i ‘Nothing Is in Vain’, der har døden og tabet af ens nærmeste som udgangspunkt. Resultatet er både kærligt, smertefuldt og energisk.

Tempoet forbliver oppe på den dynamiske ‘Little Lambs’, mens udtrykket i den afsluttende ‘Friendly Fire’ er mere afdæmpet. Volumen er sat ned, stemningen drømmende og produktionen glat. Måske lidt for glat og lidt for anonymt. Tekstens politiske budskab truer i hvert fald med at forsvinde i musikkens lethed.

Samlet set er det dog bemærkelsesværdigt, hvor overbevisende det nye materiale bliver leveret – bandets korte levetid taget i betragtning. Dreamjockeys debutalbum forventes færdig i løbet af efteråret.

Dreamjockey. 's/t'. Ep. Mahatma Cash Entertainment.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af