Maxim

Overstyret, distorted musik. Voldsom bas, beskidt guitar og en nærmest råbende rap… minder det om noget? Prodigy! Jeps, og det er da heller ikke så underligt, for Maxim rappede netop med på de første Prodigy-plader.

Maxim startede sin musikalske karriere i Peterboroughs reggae-miljø, hvilket ikke fornægter sig på hans andet album ‘Fallen Angels’, tydeligst er reggae-inspirationen på ‘Jump Spread Out’, som nærmer sig den nu så populære grime.

Stilen er ellers som man kender den fra de tidlige Prodigy-albums, bigbeat i en punket udgave, og man forventer næsten at høre udbrud som »Smack my bitch up!« eller »I’m a firestarter«. Men selvom han har taget kritikken af sit første album, ‘Hell’s Kitchen’, til sig, hvor han blev klandret for at hans karakteristiske rap ikke var dominerende nok, udebliver udbruddene.

Maxims stemme kan ikke bære et album alene. Numre som ‘Noveau Riche’ og ‘I Don’t Care’ ligger inde med potentiale, men kommer aldrig helt op at ringe. Ja egentlig er det hele albummet, der har potentiale, men det bliver simpelthen for trivielt og monotont. Måske var det en idé at spørge Liam Howlett om hjælp igen?

Maxim. 'Fallen Angels'. Album. Edel records/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af