Rockundergrunden indtager Stubnitz

Party-skuden M/S Stubnitz, der i disse dage ligger ved kaj ved Langebro i København byder i i løbet af den næste uges tid på fire gode mulighed for at møde den københavnske rock-undergrund.

Søndag den 15. maj starter det med melodisk pop og rock’n’roll og koncerter med blandt andre Stern Popklub, Flavor, Campsite, The Elephants, The Universals, A Kid Hereafter og Charm Lounge, samt på den lille scene Highway Child, Funch, Guernica, Mia Mirror og Lost In The Garden.

Onsdag den 18. maj gælder det MOB, Crowded Orifice, Imagiro, Closed Minded og Mark, samt Pin Cushion, On Trial, Non-Lit Drive og Pastoral Care

Torsdag den 19. maj kan man på den store scene opleve Aimology, Rock Hard Power Spray, The State, Mr. Brown (D), The Rocketeers og på den lille The Bleeding Hearts of Extreme Desire, Song to The Siren, O.D. Dødsprinsen, Star Rats og Ripe.

Lørdag den 21. maj gælder det Sacrificial, KloAK, Sickseed, Blindfault, Feared Creation (S), Zenith, Disco Error, MNA, Caput (D), Palt, Hefty Menneske, Bleak, Demolition Inc. På den store scene og på den lille Calistra, Shameless Bastards, downEdge, Symbolic, Adversary, Scrotum og Mudslide

For alle dage gælder det, at der er åbent fra klokken 19:00 til 05:00. Lørdag den 21. maj starter arrangementet dog allerede 14:00. Entreen er kr. 60. Billetter kan købes på forhånd via Billetnet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af