Tina Dickow ude af Sony/BMG-kontrakt

Den århusianske sangfulg Tina Dickow, der sidste sommer skrev kontrakt med Sony Music på udgivelsen af op til seks album, står nu på egne ben igen. Efter fusionen af Sony Music og BMG er en række kunstnere blev strøget fra stalden som led i en nedskæringsproces, og en af dem var altså Dickow.

"Selvfølgelig var det umiddelbart et chok at få at vide, at man ikke længere indgik i SONY/BMGs planer, men det tog kun en halv dag før jeg var kommet mig over det og så positivt på mulighederne. For tiden efter fusionen mellem SONY og BMG har været en noget mærkelig oplevelse for mig, hvor de SONY-folk, der tegnede kontrakt med mig, og som jeg efterfølgende havde kontakt med, var flyttet til andre afdelinger. Og hvor de BMG-folk jeg senere blev sat sammen med ikke kendte hverken til mig eller min musik," fortæller Dickow til den danske musikorganisation ROSA.

Efter bruddet med det internationale selskab kan Tina Dickow nu fremskynde udgivelsen af sit kommende album ‘In The Red’ til den 25. juli. Dickow får desuden mulighed for at skabe nye internationale kontakter på den kommende SPOT 11 festival i Århus den 10. -11. juni, hvor hun optræder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af