Cologne hylder undergrunden

Den københavnske elektroniske undergrund bobler med nye stærke navne og selskaber. Den gode stemning hyldes og skrues i vejret på fredagens Club Cologne, med et skarpt line up af djs fra den progressive afdeling.

I mainroom på Kat, kan man således bag pulten opleve Martinez fra Out of Orbit, der spiller tech-house, Martin Decara med minimal tech fra 3rd Floor, og Matt Vega fra M.I.S. og DJ Daniel fra Tic Tac Toe, der begge udforsker forskellige aspekter af techno. Resident dj er Colognes egen Ollie.

På 1st floor styrer Crunchy Frog tøjlerne ved Asu (aka. Asker fra Superheroes) og DJ Efterløn (aka. Jesper Rohfeldt)

Club Cologne – Labelnight
Kat, Ny Østergade 14
København K
Fredag d. 8. juli
Kl. 23-06
Entre: kr. 70,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af