Musikalsk velkomst til Bush i aften

Carpark North, Mikael Simpson, Bikstok Røgsystem, Rasmus Nøhr samt Thomas Koppel og Anisette (Savage Rose) er det stærke line-up bag Københavns kritiske musikalske fødselsdagshilsen til den amerikanske præsident George Bush i Fælledparken på Nørrebro i aften.

I en pressemeddelelse udtaler Lau Højen fra Carpark North: »Vi har valgt at gå ind i denne sag som primært skal oplyse vores allesammens ‘verdens-præsident’ om verdenens tilstand – set med danske øjne«.

‘Happy Birthday Mr. President’, der arrangeres af Stop Nu i forbindelse med den store internationale MAKEpovertyHISTORY-kampagne, afvikles mellem kl. 17:00 og 22:00, og krydres med taler af blandt andre Vigga Bro, Morten Emil Hansen, Erik Clausen og Sebastian Dorset. Der er gratis adgang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af