Sterling udgiver på Crunchy Frog

Med hits som ‘God Dreng’ og ‘Rødvin2004’ lagde københavnske Sterling sig sidste år lunt i svingene på det danske indiepop-landkort.

Debutalbummet ‘Solo danser mama sjus’ udkom sidste forår på det nu hedengangne Århus-selskab Bird Hits Plane. Siden er det jyske selskab lukket, og de fire Sterling-drenge signerede i fredags en spritny kontrakt med Crunchy Frog.

Kontrakten betyder at selskabet udgiver Sterlings andet album, ‘Estadio Camp-Let’ mandag den 15. august. Ud over den nyligt udgivne singleforløber ‘Ubesvaret Opkald’ byder albummet på fem numre, indspillet, mixet og produceret af Jens Benz, Morten Bue og Henrik Balling.

Sterlings næste koncert bliver på årets Skanderborg Festival torsdag den 11. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af