Power Spray’en slog til ved Emergenza

Der stod et dansk band øverst på sejrsskamlen, da vinderne af den internationale talentkonkurrence Emergenza Festival skulle findes i Taubertal i Tyskland i weekenden.

Foran 25.000 begejstrede tilskuere overbeviste odenseanske Rock Hard Power Spray dommerne om, at deres hyperenergiske punkrock var en førsteplads værdig. En førsteplads, som blandt andet betyder, at den unge gruppe nu skal et smut på promotiontur i USA, på den såkaldte The Vans Warped Tour.

Soundvenue talte med Rock Hard Power Spray-frontmand Mattias Hundebøl, der naturligvis var mere end glad for glad for sejren:

"Det er vildt fedt. Det er ikke rigtigt gået op for os, at vi har vundet endnu. De sidste 48 timer har været meget hektiske. Udover at spille tre koncerter har vi snakket med en masse branchefolk, og vi har fået nogle rigtig gode kontakter", fortæller Mattias Hundebøl.

Han mener blandt andet sejren kom i land, fordi de gav et show, der var noget ud over det sædvanlige:

"Dommerne kaldte os det mest sindssyge rockband, de nogensinde havde hørt. Men vi gav virkelig også, alt hvad vi havde. Instrumenterne blev smadret, og guitaren røg igennem skindet på stortrommen. Vi fyrede den sgu af", fortæller Mattias Hundebøl.

Udover sejren i Emergenza har Rock Hard Power Spray dog allerede nydt godt af pladeselskabernes stigende interesse for bandet herhjemme. Men selv tvivler Mattias Hundebøl nu på, at der er et marked for deres musik i Danmark.

"Vi er godt klar, at det er svært at slå igennem i Danmark med den musik, vi spiller. Der skal vi til udlandet. Men vi har blandt andet fået nogle gode kontakter til en booker i Tyskland, så vi håber, der kan sker noget der", forklarer han.

Rock Hard Power Spray har faktisk allerede indspillet deres debutalbum: 10 numre på 22 minutter!

Det er hårdtpumpet rock’n’roll, hvis du skulle være i tvivl…

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af