Junior Senior

Det er ikke til at sige, om det er fordi, de andre ikke kan, ikke tør eller bare ikke gider, men Junior Senior er i hvert fald et af de få gennemførte partybands herhjemme. Duoen er kækkere end samfundet tillader, og det er sgu rart at opleve nogen, der ikke tager sig selv alt for seriøst.

Med det sagt, så har Jeppe og Jesper med deres andet album formået, hvad USA endnu ikke har kunnet. Nemlig at få smeltediglen varm nok til at forene forskellighederne til en homogen masse. I modsætning til debutalbummet, der var en broget samling sange fra alverdens genrer, så er det nye udspil meget mere uniformt.

Inspirationskilderne hænger stadig uden på tøjet, men nu er der mere plads til dem alle sammen på flere af numrene. For eksempel på ‘Hip Hop A Lula’, hvor oldschool hiphop-beats mikses med masser af synth, elektroniske håndklap og horn.

Efterfølgende er ‘Can I Get Get Get’ bygget over noget, der minder om et Rapper’s Delight-nummer, mens Jeppe synger duet med JD fra Le Tigre. Og det svinger. Junior Senior har en unik forståelse for, hvad fødderne vil have. Selv når drengene på albummets anden halvdel drømmer sig tilbage til Motown-tiderne, er det svært at sidde stille. Men man skal ville give sig hen, ellers virker magien ikke.

Junior Senior. 'Hey Hey My My Yo Yo'. Album. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af