Nobody Beats The Beats – ingen slår NBTB

Foran et propfyldt lille Vega startede aftenen i hiphoppens ånd, hvor dj-teamet Scratch Magic stille og roligt varmede publikum op med at vende plader. Det skulle vise sig at være den perfekte start på en perfekt aften, hvor det veloplagte publikum fik alt, hvad man kunne have forventet og mere til.

NBTB stillede op med deres sædvanlige otte mand store band, og som frontmand var det den altid veloplagte svensker ADL og den afslappede Context i sandaler. De fik selskab af Jahi fra Blackalicious og den charmerende sangerinde Linn. Og netop tilstedeværelsen af Jahi og Linn var med til at løfte publikum såvel som bandet. Jahi var fyldt med energi, og med hjælp fra sit unikke flow, nye numre og masser af freestyle holdt han salen fanget fra start til slut. Samtidig sang Linn vidunderligt, hvilket var en perfekt afveksling til rappen, der gav musikken endnu et aspekt.

Det var en koncert, hvor man fik alt hvad hiphop-genren kan tilbyde, og NBTB fik med alt fra breakdance og scratch til nye instrumentaler vist, hvorfor de kan hive nogle af de største hiphop-kunstnere med på deres plader. Det var dog en aften, hvor man også så, at deres kompetencer rækker meget bredere, og de spillede funk, jazz og reggae med lige så sikker stil, som alt andet de rør ved. Så Nobody Beats The Beats beviste lørdag aften med alt hvad hiphop indebærer, hvorfor ingen slår dem, og de derfor er Danmarks pt. bedste live act.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af