Bazookahosen

Dette københavnske orkester er ikke bare anderledes end de fleste – de er sære! Stilen på den selvudgivne ‘Asfalt’ er skramlende og alternativ folk-rock, spillet på klarinet, skæv elguitar, mundharmonika, saxofon og et væld af kreative hjemmeopfindelser i form af kagedåse-citar, vandslange og cigarkasse-guitar. Næsten alle numrene er uden vokal og har titler som ‘Kran’, ‘Ejes bakken af nogen?’ og ‘Rusten færge’.

Bazookahosen er bestemt interessante, deres ideer er sjove og deres aparte set-up giver mulighed for en overraskende og underholdende sceneoptræden. Så selv om man må finde sig i lidt for lange og repetitive instrumental-passager, så har bandet lavet 12 afvekslende numre med et interessant og swingende lydbillede. Og så er der faktisk en slags vokal på fire af numrene, i form af dansksproget tale, rap, sang og enkelte udråb, hvilket giver en fin variation.

Bazookahosen er ikke som de andre bukser i butikken. De kradser lidt, og de passer ikke helt lige, når man får dem på. Og det er de sikkert ganske godt tilfredse med.

Bazookahosen. 'Asfalt'. Album. Cookie Tin.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af