Rock-weekend på Rust

Der står rock på menuen denne weekend på Rust.

Fredag gæster The Magic Bullet Theory og The Breakers stedet og fyrer op under en ordentlig omgang garagerock. Sidstnævnte er i øvrigt snart aktuelle med deres andet album, som er produceret af Bill Cross og mikset af det prominente amerikanske makkerpar Poul Q. Kolderie og Sean Slade. De har tidligere arbejdet sammen med navne som Radiohead, The Cure, Pixies og Hole. Entréen er gratis.

Lørdag kommer turen så til The Royal Highness og Rock Hard Power Spray. Begge befinder sig inden for den lidt tungere ende rock’n’roll-genren, og begge nyder de i øjeblikket stor bevågenhed. The Royal Highness underskrev tidligere på året en aftale med EMI Music Publishing, hvilket gerne skulle føre dem til en pladekontrakt i udlandet, og Rock Hard Power Spray har efter sejren i talentkonkurrencen Emergenza netop indgået en aftale med Universal herhjemme.

The Breakers og The Magic Bullet Theory
Rust, Kbh. N
Fredag, 11. november
Klokken 21:00
Entré: Gratis

The Royal Highness, support: Rock Hard Power Spray
Rust, Kbh. N
Lørdag, 12. november
Klokken 21:00
Entré: 60 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af