Tina Dickow opvarmer for A-ha

På lørdag afslutter Tina Dickow sin efterårs-turné i Danmark på Store Vega i København, men 2005 er bestemt ikke slut for hende endnu. Den 9. december drager den yndige århusianske sangerinde på en tre-dages-turné til England og Wales sammen den tidligere norske supergruppe A-ha.

Dickow har haft stor succes med udgivelsen af albummet ‘In The Red’, der har solgt godt og høstet masser af omtale især herhjemme. Derfor fortsætter Tina Dickow også med at turnere i det nye år. Fra den 19. april til den 5. maj vil hun kunne opleves på følgende spillesteder rundt om i landet:

19.4. Grand, Aalborg
20.4. Månen, Haderslev
21.4. Godset, Kolding
22.4. Lunden, Silkeborg
23.4. Copenhagen Jazzhouse, Kbh
24.4. Copenhagen Jazzhouse, Kbh
26.4. Industrien, Aarup
27.4. Væksthuset, Vejle
28.4. Sønderborghus, Sønderborg
29.4. Paletten, Viborg
3.5. Musikhuset (lille sal), Århus
4.5. Gjethuset, Frederiksværk
5.5. Stars, Vordingborg

Billetter sættes til salg fra den 5. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af