Danish Music Awards genindfører hiphop-kategori

Sidste år blev der ikke uddelt nogen priser for ‘årets danske hiphop-udgivelse’ ved Danish Music Awards, og det skabte utilfredse miner i det danske rap-miljø, der blev placeret under en såkaldt urban-kategori. Men sådan bliver det ikke år.

Arrangørerne bag Danish Music Awards har nemlig valgt genindføre hiphop-kategorien, hvilket må skabe uddelt begejstring hos rappere som L.O.C, U$O og Bikstok Røgsystem, som man umiddelbart må formode er oplagte navne til at blive nomineret i kategorien.

Foruden ‘årets danske hiphop-udgivelse’ genindføres også kategorien ‘årets danske producer’.

Dette års Danish Music Awards finder sted den 11. marts og bliver for første gang siden 1998 afholdt i K.B.-Hallen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af