MTV lancerer musikbutik på nettet

Salg af musik via nettet er blevet populært, og konkurrenterne til giganten iTunes bliver flere og flere herhjemme. Foruden TDC og Dansk Supermarked tog Fona tidligere på måneden kampen op mod iTunes, og nu melder MTV sig også på banen.

I dag lancerer tv-stationen MTV Music Shop, hvorfra man vil kunne downloade musik mod betaling. Inden længe forventer MTV også at udvide den nye tjeneste til mobiltelefoner. Og musikkanalen satser stort: De vil være være markedsledere inden for musiksalg via nettet i løbet af to år.

– Musikken er hjertet og sjælen i alt, hvad vi gør, og ingen anden aktør på markedet har en stærkere position som musikekspert end MTV (…) Etableringen af MTV Music Shop er et naturligt led i den fortsatte udvikling af vores internationale position som nummer et inden for dette område, siger Niels Viby, landechef for MTV i Danmark om tiltaget.

Foruden downloads vil MTV også tilbyde nyheder, interviews, hitlister, tv-klip og anbefale forskellige kunstnere via MTV Music Shop.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af