P3 Guldet pænt fordelt

DR’s P3 satte i går aftes pris på dansk musik med det årlige pris-show P3 Guld i Radiohusets Koncertsal.

Mere end en generel musikalsk tendens, afspejlede en af årets væsentligste danske prisuddelinger variationen i tidens udbud af dansk kvalitetsmusik, og priserne blev pænt fordelt mellem forskellige genrer.

Forgyldt blev således Mew og deres forfinede, storslåede alternative rock, Outlandish’ meningsbårne soul-hiphop, Tina Dickows simpelt hjerteskærende sange, Oh No Onos hyperaktive ny-rock, Bikstok Røgsystems skæve dancehall-univers, og Magtens Korridorer med deres hjernebrændende dansksprogede hit-rock.

P3’s prisliste:

P3 prisen
Tina Dickow

P3 Kunstneren
Mew – ‘The Zookeepers Boy’

P3 respekten
Outlandish

P3 Eksperimentet
Oh No Ono

P3 Gennembruddet
Bikstok Røgsystem – ‘Cigar’

P3 Lytterhittet
Magtens Korridorer – ‘Lorteparforhold’

Showet var fint krydret med overraskende underholdende indslag og stærke optrædener af blandt andre L.O.C. feat. U$O og Johnson, Sterling, Kashmir og Mew. Live-optrædenerne var dog i højere grad tunet til radioen end til tv-udsendelsen, hvor et sært mix gentagne gange fik sangstemmerne til at falde alt for højt igennem.

Showet kan genses på P3 Guld’s website og vil blive genudsendt på lørdag den 21. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af