Hiphop-kulturen på museum

Grandmaster Flash’s pladespiller, mixer og specialsyede kangol-hat, Ice T’s nøglering og et par Zulu Nation-stickers fra Afrika Bambaataa. Hiphoppen skal på museum.

Det er Grandmaster Flash, der i samarbejde med The Smithsonian National Museum Of American History har taget initiativ til at starte indsamlingen af hiphop’ens klenodier og relikvier, skriver hiphopsitet Flavourz.

The Smithsonian National Museum gør, med et glimt i øjet, en dyd ud af at ville fortælle hele den amerikanske historie. Således kan man i museet også støde på en pacman-tyggegummibank og flere hundrede forskellige Tupperware-bøtter.

Det kan synes underligt at hive hiphop’en væk fra gaden og ind bag de finkulturelle vægge, men den gamle raprotte Ice T fryder sig: "Jeg er så glad for, at når nogen nu kommer og spørger mig om min musik eller hiphop, kan jeg bare sige, take your fucking ass to the museum".

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af