Lady Sovereign i studiet med Beastie Boy

Den fremadstormende 19-årige britiske rapperinde Lady Sovereign har netop været i studiet med Ad Rock fra Beastie Boys. I denne uge optræder hun på South by Southwest Festivalen i Austin, Texas, og i næste uge går turen til Miami, for at indspille flere numre til hendes kommende debutalbum.

Udover Ad Rock, har Sovereign, ifølge hendes danske pladeselskab, Universal, desuden været i studiet med superproducerne the Neptunes, og når de sidste spor er lagt ned, skal den langskæggede eminence Rick Rubin lægge sidste hånd på som executive producer.

Lady Sovereigns næste single, ‘Blah, Blah’, udkommer den 17. april. Debutalbummet forventes at være på gaden i Danmark til juni, samme måned som hun for første gang kan opleves på dansk jord, på årets Roskilde Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af