Programmet til Tivolis Fredagsrock

Tivoli har her i foråret været med i klubben af mindre arrangører, der stjæler store navne fra Roskilde Festival. Beck, The Flaming Lips og Kelis har alle sagt ja til at spille til de overraskende rockede siddekoncerter i Tivolis Koncertsal henover sommeren.

Men forlystelsesparken har dog ikke glemt sine succesrige fredagskoncerter. Det fulde program er netop blevet offentligtgjort, og her er der til gengæld ikke mange overraskelser at finde. Mellem de primært danske navne, som Jokeren og Tina Dickow, skal engelske Sugababes, amerikanske Gavin DeGraw og svenske Lisa Ekdahl agere udenlandske trækplastre. Magtens korridorer råber programmet igang den 14. april.

Det komplette program:

14. april Magtens Korridorer
21. april Outlandish
28. april Sterling

05. maj UFO Yepha
12. maj Carpark North
19. maj Dodo & The Dodos
26. maj Dicte & The Sugarbones

02. juni Randi Laubek
09. juni Sugababes
16. juni Beth Hart
23. juni Tina Dickow
30. juni Anden med Band

07. juli Pat Metheny (Jazzfestival)
14. juli Jamie Cullum (Jazzfestival)
21. juli Michael Falch
28. juli TV-2

04. aug. Lisa Ekdahl
11. aug. Gavin DeGraw
18. aug. Jokeren
25. aug. Gnags

01. sept. Sanne Salomonsen
08. sept. Big Fat Snake
15. sept. Erann DD
22. sept. L.O.C.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af