Soundvenue anbefaler upcoming bands

Med Soundvenue Selected løfter vi nu låget for den bugnende database af talentfulde upcoming bands på Soundvenue.com.

5000 danske bands har oprettet profiler og stiller deres musik gratis til til rådighed på Soundvenue.com. Hver mandag peger vi på et nyt band, på vej til at indtage den danske musikscene med originalitet, kvalitet og gennemslagskraft. Soundvenue Selected er vores varmeste anbefaling og din mulighed for at høre dit nye yndlingsband hver uge.

Det første band vi har udpeget og spår en lysende fremtid er A Kid Hereafter. Det, der startede som et soloprojekt for blot et år siden, er nu vokset til et band i to formationer, med den langskæggede frontmand Frederik Thaae bag roret. A Kid Hereafter er leveringsdygtige i skarpe, legesyge popnumre, sjældent mere end to minutter lange, men spækket med langtidsholdbare melodier.

De ugentlige anbefalinger med Soundvenue Selected bliver fulgt op med muligheden for at høre musikken live ved en række gratis dobbeltkoncerter på Lades Kælder i København, første gang tirsdag den 14. marts kl. 21:00.

Besøg den første Soundvenue Selected her

Soundvenue Selected Live
A Kid Hereafter og Death by Kite
Lades Kælder, Kattesundet 6, Kbh K
Tirsdag den 14. marts, kl. 21.00
Fri entré

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af