Tim Christensen skifter til Copenhagen Records

Den populære danske guitarist og sangskriver Tim Christensen har netop forladt det verdensomspændende pladeselskab EMI for at skrive kontrakt med det mindre danske independent selskab Copenhagen Records. Kontrakten lyder på tre albums.

Det unge pladeselskab, der blev dannet i 2004, har allerede høstet mange store navne ind i laden såsom Nephew, Spleen United, Bikstok Røgsystem, norske Thomas Dybdahl og nu altså topskuddet Tim Christensen. De fire mænd der startede Copenhagen Records har alle en fortid på EMI og var i sin tid med til at få Tim Christensen og Dizzy Mizz Lizzy ind på selskabet.

Tim Christensen brød igennem i 1993, da hans band Dizzy Mizz Lizzy vandt DM i Rock og efterfølgende solgte 350.000 eksemplarer af det selvbetitlede debutalbum. Bandet udgav i 1996 albummet ‘Rotater’, men gik kort efter i opløsning. Siden da har Tim Christensen nydt stor succes med sin solokarriere, der indtil videre har budt på ‘Secrets On Parade’ fra 2000 og ‘Honeyburst’ fra 2003. Og nu er han så i gang med at skrive sange til et nyt album og et nyt pladeselskab, men hvornår albummet udkommer er stadig uvist. Tim Christensen plejer at tage sig god tid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af