Bright Eyes indspiller med gæster

Den talentfulde sangskriver Conor Oberst og hans Bright Eyes er i gang med at indspille opfølgeren til dobbeltudgivelsen ‘I’m Wide Awake, It’s Morning’ og ‘Digital Ash in a Digital Urn’ fra sidste år. Ifølge musikmagasinet NME har bandet mellem 25 og 30 numre med i studiet, men har kun brug for tolv til det nye album.

På albummet medvirker countrysangerinden Gillian Welch, den tidligere Rodriguez-forsanger M. Ward og den tæskende trommeslager Janet Weiss fra Sleater-Kenney og Quasi.

Den 26-årige Connor Oberst’s band, der fik et fortjent kommercielt gennembrud sidste år med ‘I’m Wide Awake, It’s Morning’, har siden debutten ‘Letting Off the Happiness’ fra 1998 givet hele fem albums fra sig. Det nye album forventes at udkomme i foråret 2007.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af