Courtney Love får mere hjælp

Den hårdtprøvede sangerinde Courtney Love, der længe har arbejdet på opfølgeren til fiaskoen ‘America’s Sweetheart’ fra 2004, har nu allieret sig med sangskriven Linda Perry fra 90’erbandet 4 Non Blondes.

Linda Perry har på det seneste leveret sange til Christina Aguilera og Pink, og nu skal hun altså forsøge at få Courney Love’s karriere på ret køl igen. Tidligere på året var Smashing Pumpkins-sangeren Billy Corgan inde over projektet, der endnu ikke har fået nogen udgivelsesdato.

Courtney Love har gennem årene været vidt omkring. Hun startede starlet-karrieren i slutningen 80’erne med rollen som Sid Vicious’ kæreste i en film om The Sex Pistols, og har siden været stripper i Alaska, gift med Kurt Cobain og sanger i de to kvindepunk-bands Babes In Toyland og Hole. Cortney Love kom sidste år ud af et længere heroinmisbrug, men måtte for nylig sælge ud af Nirnana-aktierne for ikke at gå fallit.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af