Kulturkanonen live i Operaen

Kulturminister Brian Mikkelsens kære lille hjertebarn, den danske Kulturkanon, skal nu fremføres live i finkulturens højborg Operaen.

På scenen vil man blandt andet kunne opleve Rasmus Nøhr og Tue West fortolke kanoniserede sange fra den danske sangskat, mens Povl Dissing, Benny Andersen og Bent Fabricius-Bjerre fremfører egne kanonbidrag. Aftenen byder dog ikke kun på musik. Der vil også være kanonballet og meget andet fint på programmet.

Kulturkanonen blev afsløret i slutningen af januar og har siden da været centrum for megen debat. Blandt andet har flere medlemmer af kanonudvalget truet med at trække sig fra kanonarbejdet, fordi kulturministeren ved flere lejligheder har omtalt kanonen i sammenhæng med regeringens såkaldte kulturkamp.

Den statsautoriserede Kulturkanon bliver skudt af onsdag den 10. maj på Operaens Store Scene og transmitteres samme aften på DR1.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af