Speaker Bite Me laver nyt album

Det sejglivede danske støjrock-band Speaker Bite Me har bebudet opfølgeren til deres ‘4 Days In September’, der udkom tilbage i 2001. Det nye album, der bliver det fjerde fra bandet, udkommer i løbet af første halvdel af 2007. Men allerede i slutningen af april kan man høre bandet live, når de tager på en miniturné tværs over landet.

Siden det seneste udspil har forsanger Signe Høirup Wille-Jørgensen, måske bedre kendt som Jomi Massage, og guitarist Martin Ryum plejet deres solokarrierer. Og så har bandet forladt pladeselskabet Helicopter Records til fordel for århusianske Morningside Records, der i disse dage glad kan gnide hænder over frontkanonen Figurines spirende succes i det amerikanske.

Speaker Bite Me, der udsprang af det ikke mindre støjende band Murmur, debutterede i 1997 med minialbummet Recorded, der kort efter blev fulgt op af den imponerende langspiller ‘Inner Speed’. I 1998 udsendte de det minimalistiske og hovedsageligt instrumentale album ‘Smukke Kvinder med Kærlighedskort’, hvis musik var skrevet til et såkaldt ‘versespil’ ved samme navn. Siden albummet i 2001 har det flere gange været fremme at bandet var gået i opløsning, men altså ikke mere opløsning end at der nu er turné og kommende album på programmet.

Miniturné:
20. april – Voxhall, Århus
22. april – Lille Vega, København
23. april – Studenterhuset, Odense

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af