System på Statens Museum for Kunst

De gamle Future 3-folk Anders Remmer, Thomas Knak og Jesper Skaaning spiller onsdag den 3. maj i skulpturgangen på Statens Museum for Kunst under deres nye navn System.

De tre ‘grand old men’ i dansk electronica udgav deres første Future 3-album i 1995, hvor kølig minimalisme, dub og ambient gik herligt hånd i hånd. Efter i alt tre albums skiftede gruppen i 2002 navn til System, og har nu slået sig ind på en mere rytmisk tilgang til musikken – blandt andet inspireret af den engelske two-step og grime-scene.

Det er festarrangerørerne Lækker Lytter og pladeselskabet Rump Recordings der står bag koncerten, der også byder på den matematiske electronica-duo Vektormusik. Street art-gruppen F10 står for udsmykningen og Rump-dj’s lapper huller.

Lækker Lytter på Statens Museum for Kunst
Live: System + Vektormusik
Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, København K
Onsdag den 3. maj
Kl: 16-20
Fri entré

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af