George Michael til Danmark

George Michael tager til efteråret på en længere turné, og spiller i den forbindelse i Parken den 11. november sin første koncert i Danmark nogensinde.

Turneen, der er George Michaels første i femten år, hedder ’25 Live’, og fejrer hans storhøstende karriere, der nu har strakt sig over 25 år. George Michael’s setliste på turen vil derfor være et udvalg af numre fra alle hans albums, også Wham-klassikerne.

Den engelske popkunstner har solgt mere end 85 millioner albums på verdensplan, haft 11 singler og 7 albumtitler på den engelske førsteplads samt 6 amerikanske single-førstepladser. Sidst han gav lyd fra sig var i 2004 med albumet ‘Patience’.

Billetsalget til koncerten i Parken starter på mandag den 8. maj kl. 10:00 via Billetlugen og alle landets Fona-butikker.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af