Air lægger sidste hånd på nyt album

Air er i færd med at færdiggøre et nyt album, der er planlagt til at udkomme i starten af 2007. Duoen, der består af Jean-Benoît Dunckel og Nicolas Godin, har ikke udsendt nyt materiale siden albummet ‘Talkie Walkie’ i 2004, og i mellemtiden har franskmændene skiftet retning.

– Det er anderledes, men det er stadig Air. Vi vil gerne forandre os hele tiden. Hvis vi ikke fornyer vores lyd, dør vi. Folk, der lytter til vores musik, er nysgerrige og kan godt lide at opdage nye ting, forklarer Dunckel til Billboard.

Der er altså mere end et halvt år til det nye album, men man kan fordrive ventetiden med Dunckels nye soloalbum, der udkommer 19. september. Air har desuden bidraget med musik til den kommende Sofia Coppola-film ‘Marie Antoinette’, der rammer biograferne til efteråret. Coppola instruerede også ‘The Virgin Suicides’, hvortil Air stod for hele soundtracket.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af