Emmaboda Festival tilbyder imponerende program

Årets Emmaboda Festival tegner til at blive en yderst interessant affære. Som altid byder den intime festival på flere af de mest interessante navne fra hjem- og udland. I år er det specielt pladeaktuelle Band of Horses og Erlend Øyes Whitest Boy Alive, der funkler på et stjernespækket program.

Emmaboda er gennem årene især blevet kendt for at præsentere lækre popnavne, og i år er ingen undtagelse. Den kække, pigetrio The Pipettes kigger forbi, ligesom José González, I’m From Barcelona, Camera Obscura, Tralala, ja, listen er lang. Omkring 80 bands fra torsdag d. 10. august til lørdag d. 12.

Festivalen foregår ude i en skov og besøges hvert år af cirka 5.000 gæster. I år har et udvidet budget til betaling af bands også betydet en ekstra scene, så der spilles på tre små scener. Byen Emmaboda ligger ca. 3 timer fra København med tog. Billetterne er sat til salg og kan købes via festivalens hjemmeside.

Emmaboda Festival
10. – 12. august
Entré: 720,- SEK

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af