Nyt Soundvenue på gaden

I den nye udgave af Soundvenue, der er i kioskerne og pladebutikkerne nu, får du som altid det frækkeste fra mainstreamen og det ypperligste fra undergrunden. Denne gang med særligt fokus på Roskilde Festival.

Solen skinner, festivalsæsonen er nær, og vi kan ikke skjule vores begejstring. Derfor sætter vi særligt fokus på Danmarks største musikbegivenhed. Vi bringer læsernes minder og billeder fra Roskilde Festival, vi vedlægger en sampler-cd med 19 af festivalens aktuelle navne, og så bringer vi interviews med The Streets, Raconteurs, Jenny Lewis og WhoMadeWho, der alle gæster Dyrskuepladsen.

Derudover kan du møde de største kvindelige mode-ikoner i musikhistorien, fra Blondie til Gwen, og så besøger vi et gammelt konserveslager på Islands Brygge, hvor de største danske popproducere former chart-topperne.

Naturligvis snakker vi også med tidens mest interessante navne. Fra Dirty Pretty Things, Peaches, Muse og TV on the Radio, til Johnson, Nouvelle Vague, Midlake og The Futureheads.

Pris for magasinet + sampler-cd med 19 tracks: kr. 39,95.

Tegn et abonnement og få et gavekort til en gratis cd her

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af