Jørgen Leth laver musikalsk spoken word i Albertslund

Mange gik forgæves til deres optræden i Spoken Word-teltet på årets Roskilde Festival, og nu må man stige på S-toget og begive sig ud til kanten af hovedstanden for at opleve den formidable digter sammen med de to musikere Abdullah S og Jonas Engberg, når de optræder lørdag aften i Albertslund.

Jørgen Leths digte afspejler de mange sider som hans produktive karriere spænder over, men emner fra sport over rejser til fjerne dele af verdenen til erotik. Den musikalske, semi-elektroniske lydkullisse omkring digtoplæsningen sættes op af de to musikere, der har deres fortid i bands som Booty Cologne og Nobody Beats the Beats, og Pelding og Malkin Zany.

Showet finder sted i forbindelse med Albertslundfestivalen, og også MC Jabber, kendt fra Blue Foundation optræder med spoken word.

<B>Jørgen Leth m.fl.</B>
Lørdag den 26. august kl. 21.00
Forbrændingen, Vognporten 11, Albertslund

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af