Støttekoncert på Vega i morgen

Den 26. maj brændte det københavnske studie The Club ned efter en påsat brand. Efter branden stod de tre ejere tilbage med et uoverskueligt økonomisk tab, da der var ødelæggelser for langt mere end deres forsikring dækkede.

Derfor er der blevet arrangeret en støttekoncert til genopbygningen af studiet, hvor venner og kollegaer vil spille på Vega i morgen onsdag den 16. august. Hvert band vil spille et par numre, og koncerten vil blive afsluttet med en ‘special guest’, der først vil blive afsløret i morgen.

Brandalarm
Live: Kim Larsen, Tim Christensen (billedet), Baal, Kira & the Kindred Spirits, Michael Falch, Backseat, Superfuzz, Winther-John, Die Dumme Dänen, Boat Man Love
Vega, Enghavevej 42, København V
Onsdag d. 16. august, kl. 20:00
Forsalg: kr. 200,- + gebyr (Billetlugen)
Entré: kr. 220,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af