The Knife indtager USA

Den svenske synth-duo er nu også klar til at indtage USA, når de ikke kun tager på en mindre turné i november, der skydes i gang med et double up show i New York, men også genudgiver deres to tidligere albums over there den 31. oktober.

De amerikanske genudgivelser af duoens første album ‘The Knife’ fra 2001, kommer til at indeholde tre ekstra numre i form af ‘High School Poem’, ‘Hannah’s Conscious’ og ‘Vegetarian’, imens albummet ‘Deep Cuts’ fra 2003 vil blive ekspanderet med hele fem ekstra numre og remixversioner af Rex the Dog og Mylo. Derudover vil udgivelserne blive fulgt af en dvd-udgivelse med seks af The Knifes musikvideoer og animationsfilmen ‘When I found the Knife’ af Frau Rabid.

Søskendeparret giver deres første danske koncerter henholdsvis den 16. og 17. oktober på Vega, som begge blev udsolgt i løbet af få minutter. Som opvarmning medbringer The Knife berlinerinden Janine Rostron aka Planningtorock, der er er musiker, sangerinde og videokunstner i en og samme person, og som også var opvarmning for Peaches, da hun gav koncert på Vega den 12. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af