Det Elektriske Barometer fejrer 20 års jubilæum

Det velrenommerede radioprogram fejrer 20 års jubilæum, og tager i denne sammenhæng ud på en mindre Danmarksturné for at levere livekoncerter til lytterne. Redaktionen på Det Elektriske Barometer arrangerer tre koncerter i København, Ålborg og Århus.

Første koncert er fredag den 3. november på Stengade 30 i København med The Young Knives, Tone og Surburban Kids With Biblical Names. Festen fortsætter lørdag den 25. november på 1000fryd i Ålborg, hvor Dúné (billedet) og københavnske Joy L er at finde på scenen, og endeligt vil der, fredag den 1. december, på Musikcaféen i Århus, være mulighed for at opleve blandt andre Sterling og Lupus.

Den månedslange fødselsdagsfest slutter søndag den 3. december kl. 19.00, hvor Det Elektriske Barometer sender fødselsdagsshow fra Radiohusets Studie 2.

Desuden vil P3 og DR’s netradio, DR Barometer, igennem hele november sende højdepunkter fra Barometerets historie, herunder gamle hitlister og interviews med tidligere værter og musikere, som alle har haft programmet tæt inde på livet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af