Squarepushers musikskole

Jazztronica-eremitten Tom Jenkinson har netop rundet det skarpe 30-årshjørne, men er stadig en musiker i sin bedste alder. Optimismen stortrives på seneste langspiller ‘Hello Everything’ med frisk luft under vingerne og endnu mere hjemmestrikket drill’n’bass, der ikke lader sig spille umiddelbart. Eller gør det?

Lige siden Squarepusher udgav ‘Music Is Rotted One Note’ har musikologer tvivlet på, om det overhovedet kunne udføres med de bare næver eller gennem samplertricks bare var mere kokosmel end flødebollen kunne klistre til sig. Hvis du stadig ikke tror dine egne ører, så se med på dette koncertklip.

Indenfor de bibelske rockstentavler rangerer bassolister lavest, næst efter guitarhelte og trommemonstre, som Dave Lombardo og Animal fra Muppet Show. Squarepushers virtuose lethed vender billedet og giver tiltrængt liv til den anakronistiske sologenre. Du kan sikkert lytte et par gribebrætsspurter af, hvis tungen holdes lige i mundvigen. Og i øvrigt hvis du bare elsker slapbass, rullekraver og headbanging til jazzmusik.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af