Air lufter nyt album

Jean-Benoit Dunkel er for tiden akuel med sit soloudspil under navnet Darkel, men det betyder ikke, at hans mere kendte projekt, Air, har ligget på is. Den franske electronica-duo varsler nemlig med nyt album til foråret. Både Jarvis Cocker og Neil Hannon fra Divine Comedy medvirker på Airs fjerde album, der kommer til at hedde ‘Pocket Symphony’.

»Det er anderledes, det er der ingen tvivl om, men det er stadig Air. Vi har brug for at udvikle os hele tiden, hvis vi ikke ændrede vores lyd, ville vi dø« fortæller Dunkel til Billboard.com om albummet, der indeholder forskellige japanske instrumenter, som Koto og Shamisen.

Air drager desuden på en omfattende Europa-turné til sommer, så var der nogen, der sagde Roskilde?

‘Pocket Symphony’ er sat til at udkomme den 6. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af